ΑΘΗΝΑ
Άλλα τμήματα της πόλης...
Το τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης είναι ένα από τα δυο τμήματα που προσφέρουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας ολοκληρωμένες εμπορικές σπουδές με αποκλειστικότητα στο Μάρκετινγκ. Το Τμήμα εκπαιδεύει Τεχνολόγους ειδικευμένους στο marketing προϊόντων και υπηρεσιών, δηλαδή στην προβολή και προώθηση των προϊόντων που παράγει ή των υπηρεσιών που προσφέρει μια επιχείρηση.
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Η διάρκεια των σπουδών στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) είναι οκτώ εξάμηνα. Τα επτά εξάμηνα σπουδών περιλαμβάνουν θεωρητική διδασκαλία, εργαστηριακές- φροντιστηριακές ασκήσεις, σεμινάρια, επισκέψεις σε χώρους εργασίας, εκπόνηση εργασιών. Στο όγδοο εξάμηνο ο φοιτητής αναλαμβάνει την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας και πραγματοποιεί την πρακτική άσκηση. Το πρόγραμμα σπουδών είναι δομημένο κατά τρόπο ώστε να καλύπτει τη διαδικασία σχεδιασμού, δημιουργίας, υλοποίησης, τιμολόγησης, διανομής, προώθησης, διαφήμισης και διάθεσης για την ικανοποίηση των στόχων, ατόμων και συνόλου, σε ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες. *Μαθήματα γενικής υποδομής, θετικών, θεωρητικών επιστημών και εισαγωγικά: Χρηματοοικονομική Λογιστική, Μικροοικονομική Ανάλυση, Μαθηματικά για Οικονομολόγους, Εισαγωγή στο Αστικό Δίκαιο, Εισαγωγή στους Η/Υ, Εισαγωγή στη Θεωρία των Συστημάτων, Μακροοικονομική Ανάλυση, Στοιχεία Εμπορικού Δικαίου, Προγραμματισμός Η/Υ, Αγγλικά, Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία, Επιχειρησιακές Επικοινωνίες κ.α *Μαθήματα ειδικής υποδομής, που αποτελούν τη βάση της επιστήμης του Μάρκετινγκ: Eισαγωγή στο Μάρκετινγκ, Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εισαγωγή στη Στατιστική, Μίγμα Μάρκετινγ, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσων, Στατιστική Επιχειρήσεων, Αρχές Διαφήμισης, Συμπεριφορά Καταναλωτή, Ποσοτικές Μέθοδοι στο Μάρκετινγκ, Δημόσιες Σχέσεις, Έρευνα Μάρκετινγκ, Εξειδικευμένα Πακέτα Στατιστικής, Τουριστικό Μάρκετινγκ, Σεμινάριο Τελειοφοίτων κ.α *Μαθήματα ειδικότητας, που συνιστούν τη φύση και τον προορισμό του Τμήματος: Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Τράπεζες και Χρηματοπιστωτική Πολιτική, Διαφημιστικά Μέσα, Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων, Βιομηχανικό Μάρκετινγκ, Άμεσο Μάρκετινγκ, Σχεδιασμός και Οργάνωση Διαφημιστικής Εκστρατείας, Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, Εφαρμοσμένη Έρευνα Μάρκετινγκ κ.α
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ σε τομείς όπως: πωλήσεις, διαφήμιση, έρευνα αγοράς κ.λπ. ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ μπορούν να ανοίξουν δικό τους γραφείο υποστήριξης επιχειρήσεων. Για την αγορά εργασίας ισχύει ό,τι και για τους αποφοίτους του Τμήματος Επιχ. Έρευν. και Marketing του Ο.Π.Α.
Προοπτικές Αντιστοίχου Επαγγέλματος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
Αξιολογείστε το αντίστοιχο επάγγελμα
Ειδικά μαθήματα 
(Δεν απαιτεί ειδικά μαθήματα)
Βάση Τμήματος

10814 μόρια

Αξιολογείστε το Τμήμα
Γράψτε το σχόλιο σας!
Share
Γιαννης
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012
Σχολές - Τμήματα
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ??
where can i get the abortion pill online order abortion pill online buy cytotec for 24 week abortion
most women cheat what makes husbands cheat wives that cheat
how often do women cheat on their husbands online how many women cheat on their husbands
how women cheat married men having affairs link
how to cheat with a married woman read here redirect
redirect why do people cheat cheaters
website abortion clinic chicago how abortion pill works
men and women go meet and cheat
my ex cheated on me link my husband cheated on me blog
cheat on my husband most women cheat women who cheat on their husbands
i cheated on my wife now what read what to do when your wife cheated on you
free spy on cell phone read spyware for android cell phones
dating site for married people read reasons people cheat
is there an abortion pill over the counter abortion pill aborted fetus
voltarene 100 voltarene 75 mg voltarene posologie
amoxicillin antibiyotik fiyat americanstreethockey.com amoxicillin dermani haqqinda
abortion pill abortion pill costs pros and cons of abortion
ldn 4.5 mg myjustliving.com naltrexone side effects forum

Σχόλια ( 0 )
Υποβλήθηκε πριν από 2436 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας